2014-12-07 11:13:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Karrierje foglalkoztatja

Napi horoszkóp december 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ez a nap jobb lesz, mint a tegnapi, mert a Hold felfogja a Szaturnusz rossz hatását. Azért még ne nagyon szálljon szembe senkivel, mert ma ön húzná a rövidebbet. Egyre erősebb érzései támadnak valaki irányába.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold az Ikrek jegyének utolsó fokán jár. Összesűríti a kozmikus befolyásokat, melyek arra kényszeríthetik önt, hogy a legjobbat adja. Maradjon óvatos, sajnos nem lesz még könnyű dolga. Ma vasárnap van, töltse minél több pihenéssel ezt a napot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Hold az Ikrek jegyének utolsó fokára lépett. Szervezés kérdése az egész, hogy ma sokat veszít, vagy nyer. Ne hagyjon semmit a véletlenre, legyen nagyon körültekintő. Ám ez a nap mégiscsak vasárnap,pihenő nap. Délután feltétlenül menjen sportolni, ezzel levezetheti a felesleges stresszt, és jól fog aludni.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A Hold az Ikrek jegyének végén lesz, de amíg oda ér, több nehéz bolygó kellemetlen fényszögén is át kell lépnie. Ezzel maga mögött hagyhatja ezt a hetet, az összes kellemetlenségével együtt. Csodálatos napok következnek. Legyen ez a garancia arra, hogy az estét a kedvesével töltheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold az Ikrek jegyének végén lesz, de amíg oda ér, több nehéz bolygó kellemetlen fényszögén is át kellett lépnie. Ezzel maga mögött hagyhatja ezt a hetet, az összes kellemetlenségével együtt. Csodálatos napok következnek. Legyen ez a garancia arra, hogy az estét a kedvesével töltheti.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az Ikrek jegyének végéhez készül. Most kihívásokkal kell számolnia. Nagyon fontos, hogy pontos legyen, és most el kellene viselnie, hogy mások kritizálják. Ha módjában áll, haladon minél lassabban. Este még túl sok mindenen fog gondolkodni, ezért lesz nehéz elaludnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Egy elektronikus levélben túl sok mindent kínálnak önnek. Pontosan mérje fel, hogy mi az előnyös ebből az ön számára. Egyensúlyt kell találnia saját akarata és mások szükségletei között. Este apró vitákra kell számítania a kedvesével. Ne hagyja, hogy ez túl messzire menjen. Tartson távolságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Kicsit várjon, nem biztos, hogy minden áron véghez kell vinnie az elképzeléseit. Hangolja össze a lépéseit a többiekkel. Annak idején ezen a napon tartották a vásárokat. Talán Önnek is jót tenne, ha ma vásárolni menne. Talán már el is kezdhetné a karácsonyi bevásárlásokat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold az Ikrek jegyében áll. Viszont három fontos bolygó a Nyilas jegyében található. Ezt a vasárnapot önnek ajándékozza a kozmosz. Pihenjen sokat, tegye azt, amihez éppen kedve van. Nyugodtan álmodozhat is, az élet ma az ön részére csodálatos!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold az Ikrek jegyében áll, a Merkúr az ön 12. házában található - most hajlamos lesz arra, hogy titokban tartsa a gondolatait, pedig jobb lenne, ha a nyilvánosságra hozná őket. Töltse ezt a vasárnapot a családjával.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Hold az Ikrek jegyében áll, az ön ötödik sorsterületén. Ön most mélyebb érzelmi életet él mint szokott, és ezt nem is kell véka alá rejtenie, főleg szerelmi téren fog ez most viszonzásra találni. A másik nem tagjai közül valaki most főszerepet kaphat az ön életében, olyan tulajdonságokat is felfedezhet magán most, amiről nem is lehetett tudomása.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold vasárnap az Ikrek jegyében van még, de nem sokáig. Ma teljesen szabad, mégis a karrierje foglalkoztatja majd. Minden az ön kedve szerint alakul majd, ha nem rontja el a délutánt a türelmetlenségével. Kellemes estére számíthat, ne mondja le a mai találkozót.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: